Acasa » Accesorii galerii » Agrafe » Agrafă Filigrano

Agrafă Filigrano

5.0 |
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • FagFag
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • WengeWenge
10078
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Agrafă Filigrano

Agrafa Filigrano este un accesoriu de prindere impresionant pentru perdele sau draperii, adăugând un plus de stil și funcționalitate decorului interior. Această agrafă este confectionata din lemn de calitate superioară, garantând durabilitate și estetică. Este un accesoriu de galerie de perdele esențial, care își găsește locul în orice amenajare cu gust.

Designul Filigrano se distinge prin complexitate și atenția la detalii, oferindu-i un aspect elegant care adaugă un plus de rafinament oricărui interior. Această agrafă ține perdelele sau draperiile într-un mod eficient, permitând strângerea lor cu ușurință, fără a compromite integritatea țesăturii. De asemenea, contribuie la protejarea perdelelor de uzură prin limitarea contactului direct cu mâinile.

Spre deosebire de alte accesorii de prindere, Filigrano este nu doar un obiect funcțional, ci și un element de design de sine stătător. Acesta se potrivește cu diverse tipuri de perdele și draperii, subliniind valoarea acestora și conferind un aer de eleganță și rafinament. Agrafa Filigrano reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge un element de stil în accesoriile de galerie ale perdelelor.Agrafă Roma
5.0
Agrafă Roma11516